over ons /

Wie zij we en hoe gaan we te werk?

Heeft u vastgelegd wat er moet gebeuren rond uw overlijden? Heeft u wensen met betrekking tot de uitvaart?Jos Hardy

Weet u wat er met uw vermogen gebeurt wanneer u overlijdt? Heeft u wensen op dit terrein? Wat gebeurt er wanneer u niet meer wilsbekwaam bent? Heeft u nagedacht over uw digitale nalatenschap (alles op internet)?

Allemaal vragen die aan de orde komen wanneer ik met u in gesprek ga om uw nalatenschap voor te bereiden.

Wanneer u uw wensen helder heeft, leg ik alle gegevens vast in het digitale nalatenschapsdossier en help ik u om uw wensen op de juiste wijze op papier te (laten) zetten. Dit geeft overzicht en biedt u rust en vertrouwen dat het goed geregeld is.

De omstandigheden kunnen veranderen en dat geldt ook voor de wensen die zijn vastgelegd, dus periodiek controleren we samen of alles nog klopt.

Na uw overlijden zorg ik dat uw wensen worden uitgevoerd. Dat kan wanneer u mij benoemd tot executeur in uw testament, maar eventueel ook samen met een door u benoemde executeur of op basis van een volmacht van de erfgenamen. Mijn rol is om, met kennis van zaken, uit te voeren wat u heeft vastgelegd in uw laatste wil, of hetgeen bij wet is geregeld. De erfgenamen kunnen alles volgen in het transparante digitale dossier, maar worden niet belast met allerlei praktische, administratieve en fiscale zaken. Zij kunnen zich bezighouden met wat op dat moment belangrijker voor hen is.

Denkt u dat ik u van dienst kan zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Centrie.